Säkerhetslågskor Albatros 64.134.0 42 S3 Svart, Gul


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tristar Värmefläkt 2000W med Termostat

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
MEMPHIS bordslampa
Dyna till trädgårdsbänk beige/grå zigzag TOSCANA JAVA

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMatta handvävd 140 cm läder brun BERGAMA Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Leifheit Förvaringslådor 2 st grå 27,5x28x13 cm 80008
ProPlus motorcykel klampning 580337

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lacoste Carnaby evo Blå, Blå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Aromalampa i Keramik Buddha Vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Håltavla med LED-bokstäverBrennenstuhl grenuttag, 2xIEC 60906-1 uttag, 1x CEE 7/7 anslut,vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - New York 4 A3 30x40cm
Esschert Design Odlingslåda med vikbart stativ NG77

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Fåtöljöverdrag piké stretch beige

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster Sjöjungfru, 50x70 cm
Fabrikslampa industri stil från Jeanne darc living
Universal Fjärrkontroll för luftkonditionering / Luftvärmepump

På tisdagen godkände ministerrådetBarknivMelitta Vattenkokare Prime Aqua MiniIsskopa Aluminium 34cl den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Leifheit Moppduk Clean Twist Micro Duo XL vit 52017
Typhoon Round Reversible Grill Plate

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStrömbrytare med touch i glas guld anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Central Park